STEAKHOUSE PIZZERIA OOST

STEAKHOUSE PIZZERIA OOST Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 145 beoordelingen
30 jun 2021 om 0:59 Eten kwam snel binnen maar wejo ik krijg letterlijk 2 patat wellou mayo hajak man wie eet er nou patat zonder mayo? en plus ik had ook broodje panini der bij besteld die heb ik niet eens der bij gekregen
28 jun 2021 om 8:06 Woon er dicht in de buurt, maar bezorging duurde meer dan een uur. Aangekomen was de pizza koud
27 jun 2021 om 20:02 Bezorger kon t huisnummer niet vinden. Belt wel netjes op maar kan geen woord Nederlands.
25 jun 2021 om 23:48 NOOIT IETS ONTVANGEN! Grappen makers
18 jun 2021 om 0:31 Pizza hete kip was echt lekker. Een aanrader.
4 jun 2021 om 19:30 Waardeloos eten. Super lang gewacht. Eten niet te doen.. soort kantine-voer. Gebeld en klacht ingediend. Reactie van restaurant: zoek het uit. Tip:, niet bestellen!!
10 mei 2021 om 23:43 Zeer slecht hebben 1,5 uur moeten wachten op de bestelling, en namen de telefoon niet op 8 x gebeld geen gehoor. Uiteindelijk namen ze op en zeiden ze dat het nog 5 min. Zou duren wat uiteindelijk een half uur was. Eten was niet lekker en duurde lang!
28 apr 2021 om 20:04 Top top top
9 apr 2021 om 20:46 Duurde wat lang maar alles nog lekker warm! Lekker zoals altijd
3 apr 2021 om 0:41 Super snel bezorgd en eten was heerlijk
16 mrt 2021 om 20:19 Bezorging is snel, goed verzorgd. Eten is goed. Je krijgt waar voor je geld. Ik ben tevreden.
3 mrt 2021 om 21:05 Heerlijk eten (shwarma schotel), ruime porties, snelle bestelling, vriendelijke bezorger.