STEAKHOUSE PIZZERIA OOST

Recentebeoordeling


3 sterren uit 176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzeria Oost. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 15:14 Lekker eten, aardige mensen
4 nov 2022 om 22:47 Alles koud
27 okt 2022 om 15:56 Bezorging veel te laat en voor de deur (op de grond) geplaatst zonder melding. Shoarma was oke.
21 okt 2022 om 0:15 Kapsalon rijst met kip was heerlijk echt een aanrader voor iedereen!
9 aug 2022 om 7:46 Er zat in mijn kapsalon haar in. Kon echt niet door de beugel. Alles gelijk weggooit. Ook zat er salade op me kapsalon terwijl ik heb aangeven dat ik dat niet wou.
1 aug 2022 om 20:35 Pasta was lekker alleen had er ietsje meer saus bij gekund. We hebben heerlijk gegeten. Dank je wel
28 jul 2022 om 19:20 Prima
27 jul 2022 om 20:40 Bestelling was erg laat, en mijn opmerkingen waren niet verwerkt. Voor de calzone shoarma had ik gevraagd geen kaas en saus en dat was er wel. Dat naast dat ik langer dan een uur moest wachten, stelde me erg teleur!
1 jun 2022 om 19:17 Nog nooit zo’n vieze pizza gegeten
29 apr 2022 om 22:17 Het heeft meer dan twee uur geduurd voordat het eten er was. De indicatieve tijd was 40 minuten. Eten was koud en smakeloos.
26 apr 2022 om 11:46 Eten was verschrikkelijk lekker. Heb er echt van genoten! Bezorgtijd was iets aan de langere kant maar dit kan kan altijd gebeuren i.v.m drukte
22 mrt 2022 om 21:16 Bah vieze eten en smakeloos! Jullie zijn echt heel erg achteruit gegaan met alles. Voormij nooit meer! Broodje kaas smaakt veel beter!